VARNOST PLAČILA

IZJAVA O VARNOSTI ONLINE PLAČILA

Pri plačevanju s kreditnimi karticami v naši spletni trgovini uporabite CorvusPay – napreden sistem za varen sprejem plačilnih kartic prek interneta.

CorvusPay zagotavlja popolno zaupnost podatkov na vaši kartici od trenutka, ko jih vnesete v plačilni obrazec CorvusPay. Podatki o plačilu se šifrirano posredujejo iz vašega spletnega brskalnika banki, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina tako niti ne pride v stik z vsemi podatki na vaši plačilni kartici. Podatki niso dostopni niti zaposlenim v sistemu CorvusPay. Izolirano jedro neodvisno prenaša in upravlja občutljive podatke, pri čemer je popolnoma varno.

Obrazec za vnos podatkov o plačilu je opremljen s transportno kodo SSL najvišje zanesljivosti. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem z uporabo kriptografske naprave, certificirane po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve v zvezi z varnostjo spletnih plačil, ki jih predpisujejo vodilne blagovne znamke kartic, torej deluje v skladu s standardom – PCI DSS Level 1 – najvišjim varnostnim standardom industrije plačilnih kartic. Pri plačevanju s karticami, vključenimi v program 3-D Secure, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi vašo identiteto z žetonom ali z geslom.

Corvus Info vse zbrane informacije šteje za bančno skrivnost in jih tako tudi obravnava. Informacije se uporabljajo izključno za namene, za katere so namenjene. Vaši občutljivi podatki so tako popolnoma varni, njihovo zasebnost pa zagotavljajo najsodobnejši varnostni mehanizmi, zbirajo se samo podatki, potrebni za izvedbo dela v skladu s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačilo.

Varnostni nadzor in operativni postopki, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega, da vzdržujejo strog nadzor dostopa, redno spremljanje varnosti in poglobljene preglede za preprečevanje ranljivosti omrežja ter načrtovano izvajanje določb o varovanju informacij, z zaščito podatkov vaše kartice trajno vzdržujejo in izboljšujejo raven varnosti sistema.

Hvala, ker uporabljate CorvusPay!